De Keuken Van Catalonië

0 out of 5

24,99

De lokale markt is het uitgangspunt voor de recepten van José Pizarro. Daar vindt hij verse ingrediënten allerhande (vlees, vis, groenten, …) en ook wel eens inspiratie. Met een mand vol verswaren trekt hij zich terug in zijn culinair heiligdom om er resem gerechten te creëren, zowel eenvoudige als meer complexe. Zowel de beginnende keukenpiet als de meer gevorderde chef ontdekt in deze uitgave een ruim aanbod om de steeds weerkerende vraag “wat eten we vandaag?” op verrassende wijze te beantwoorden.
De indeling van dit lekkere boek is eenvoudig: volgens de ingrediënten (vlees, vis, groenten) en vervolgens als toetje een resem desserts. Bij ieder recept hoort een korte inleiding over de herkomst ervan of het ontstaan. Mocht je in Catalonië op vakantie zijn, maak dan gebruik van de adviezen van de auteur over lekkere eetadresjes.
Zoveel lekkers springt van de mooie foto’s dat het moeilijk kiezen is wat eerst te proeven. Warme salade van eend, pompoen en linzen lijkt me wel wat, maar dat geldt ook voor Geroosterde zeeduivelstaart met citroentijmsalsa en Tortilla met wilde paddenstoelen. Bij de desserts proef je van Crema Catalana, Aardbeien met vermoutazijn of Clementinesorbet. 
Geniet ervan !

op voorraad

Extra informatie

Auteur

José Pizarro

ISBN

9789461318367

Type

Hardback

Bladzijden

254

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.vanhalewyck.be'>Van Halewyck / Forte Culinair</a>

Distributeur

<a href='http://www.pelckmansuitgevers.be'>Pelckmans Uitgevers</a>