Manzanilla

0 out of 5

22,90

Manzanilla mag je omschrijven als een variant van sherry fino die aangemaakt wordt in het stadje Sanlucar de Barrameda, gelegen zowat honderd kilometer ten zuiden van Sevilla. De onmiddellijke nabijheid van de zee draagt bij tot de karakteristieke smaak van deze lekkere aperitiefdrank. Maar er gebeurt meer in dat stadje dan lekkers produceren, moorden plegen en duistere zaakjes afhandelen bijvoorbeeld. En dan hebben we het nog niet over de ontvoering van kinderen of maffiose praktijken bij de politie.
De zaken lopen zodanig uit de hand in het ogenschijnlijk brave stadje dat er een undercover speurder wordt ingezet: de gepensioneerde Berlijner Wolfgang, die al eerder zaakjes oploste in de succesrijke thrillers van Ellen G. Ook nu weer kan de doorwinterde rechercheur beroep doen op zijn vrienden en connecties zowel in Duitsland als in Spanje.
Wolfgang krijgt het meer dan warm ditmaal. De problemen stapelen zich op. Zijn ze nu onderling verbonden of niet? En wat is de rol van de rijke familie van producenten van manzanilla? Ellen G zet de lezer regelmatig op het verkeerde been, zelfs de dwaalsporen lijken elkaar te kruisen. Is er onder de hoofdfiguren wel iemand met propere handen?
Uitstekend geschreven thriller met de nodige onverwachte wendingen. Toch blijft er nog één vraag: keert Wolfgang nog terug?
  
Category: Zondagsboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Ellen G

ISBN

9789460012556

Type

Paperback

Bladzijden

383

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.uitgeverijvrijdag.be'>Vrijdag</a&gt;