18 Graden Onder Nul

0 out of 5

21,99

18 graden onder nul, inderdaad, de temperatuur waarop veel diepvriezers ingesteld zijn. Het lijk dat gevonden wordt in een auto die net in het water gereden is in de Zweedse stad Helsingor blijkt diepgevroren. Zoek het maar eens uit. Quasi tegelijkertijd worden de Deense collega’s aan de overkant van de Oresund geconfronteerd met een moord op een dakloze. 
Aan weerszijden van het water zoeken politiemensen antwoorden, al blijkt dat aan Deense kant toch iets minder efficiënt en gedreven, op een uitzondering na. In de loop van het bijzonder spannende verhaal duiken nog wel meer diepvriezers op, waarin de slachtoffers steeds het gezelschap hebben van een fles drank. Ook de aanslagen op daklozen in Denemarken gaan verder. Hiervan verschijnen zelfs vreselijke filmpjes op het darknet.  
Stefan Ahnhem bedacht een ingenieus verhaal en heeft dat ook bijzonder goed geconstrueerd. Telkens opnieuw krijgt de lezer vraagtekens voorgeschoteld. Samen met de betrokken politiemensen heb je er een hele kluif aan, een bijzonder spannende.
  
Category: Zondagsboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Stefan Ahnhem

ISBN

9789041425331

Type

Paperback

Bladzijden

460

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.amboanthos.nl'>Ambo Anthos</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;