Goed Koken

0 out of 5

19,95

Dit is geen alledaags kookboek met allerlei recepten.  Het is wél een onontbeerlijk leerboek om de kwaliteit van je gerechten te verbeteren.  De schrijver gidst je door je keuken, je keukengerei en de gebruikte ingrediënten. Er worden technieken aangereikt om een recept tot een lekker gerecht om te zetten.  Aan de hand van heldere feiten leer je begrijpen waarom een bepaalde techniek nodig is.  De eerste zes hoofdstukken behandelen het keukengerei, de voorraadkast, de veiligheid, de bereiding, hitte en hittebronnen.  De hoofdstukken van zeven tot vierentwintig zijn georiënteerd op ingrediënten en hun bereidingswijzen.  Belangrijke onderwerpen en feiten staan in het vet weergegeven.  Belangrijke handelingen staan in het cursief.
 
De basis van dit boek is om met betrouwbare informatie tot een goed gerecht te maken.  Er wordt geleerd om fouten in recepten te herkennen en aan te passen.  De hobby-kok leert experimenteren doordat verteld wordt wat werkt en waarom.  Een uitgebreide register helpt bij het zoeken naar Zwitserse meringue, stoofgerechten, hot dogs, elektrische koekenpannen of chilipeper.
Het boek is zowel geschikt voor beginnende koks, amateurkoks als professionele koks.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Harold Mc Gee

ISBN

9789046811221

Type

Paperback

Bladzijden

552

Recensent

lieve

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.nieuwamsterdam.nl'>Nieuw Amsterdam</a>

Distributeur

<a href='http://www.wpguitgevers.be'>WPG Uitgevers</a>