Westmalle Trappist

0 out of 5

14,95

Trappist van Westmalle vindt overal zijn plaats, tot in de keuken toe. De beide auteurs van dit boek hebben het werk netjes verdeeld: de ene het bier en de brouwerij, de andere de aanwending van het bier in de keuken. Het eindresultaat is een interessant boekje met tal van bierweetjes en diverse heerlijke recepten.
 
De lezer krijgt een beknopt inzicht in diverse aspecten van het brouwproces en de Trappistwereld. Daarbij onthult de bierauteur enkele geheimen van de Westmalle, bijvoorbeeld inzake smaakverschillen tussen hergiste bieren in kleinere flessen, grotere flessen en vaten. Van de gastronoom krijg je een reeks schitterende recepten en bereidingswijzen op basis van zowel Westmalle Dubbel als Trippel. Wat dacht je bijvoorbeeld van maaltijdsoep met Tripel en kaas of verloren brood met Westmalle Dubbel.
 
Prettig boekje om van te genieten.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Stefaan Couttenye, Jef van den Steen

ISBN

9789058264831

Type

Hardback

Bladzijden

64

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.davidsfonds.be'>Davidsfonds</a&gt;