Belgische Wijnbouwers In Frankrijk

0 out of 5

19,95

Peter Jacobs en Erwin De Decker zijn niet aan hun proefstuk toe. Reeds meer dan 50.000 verkochte exemplaren van ‘Logeren bij Belgen in Frankrijk, …’ bewijst hun professionaliteit. ‘Te gast bij Belgische wijnbouwers in Frankrijk’ is er gewoon een vervolg op. De nadruk ligt nu uiteraard bij Belgen die ervoor kozen om hun carrière een totaal andere wending te geven en het avontuur op te zoeken in Frankrijk. Het zal je wel duidelijk worden uit de verhalen dat wijnbouwer worden in Frankrijk niet altijd van een leien dakje loopt.

Het boek is zowel opgezet als een interessant leesboek met heel wat wijntips, maar ook als reisgids. Het is altijd leuk om bij je vakantie eens niet alleen een Franse maar ook een Belgische wijnbouwer te bezoeken. Zoals we van deze auteurs gewoon zijn hebben ze wel in elke wijnregio een paar Belgische wijnbouwers gevonden. Belgen staan bekend als grote liefhebbers van Bordeaux en dat is ook te merken aan de Belgische vertegenwoordiging in die regio. Overzichtskaarten en direct zichtbare praktische gegevens maakt een reis plannen met dit boek zeer eenvoudig.

Het meest fascinerende aan dit werk zijn de verhalen hoe die Belgen ertoe gekomen zijn om in Frankrijk te starten met een wijnbouwbedrijf. Naast deze achtergrondinformatie krijg je ook nog kenmerken van hun wijnen en de regio, evenals toeristische tips en een paar logeeradressen. Dit alles overgoten met een sausje van prachtige foto’s en wijntips van specialisten.

Als je een wijnreis plant naar Bordeaux of Rhône dan is deze gids een volwaardig, leuk en leerrijk instrument.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Peter Jacobs & Erwin De Decker

ISBN

139789020967159

Type

Paperback

Bladzijden

248

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='https://www.lannooreizen.be/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Lannoo-REI-Site/nl_BE/-/EUR/ViewProductDetail-GetProductBySKU?ProductSKU=9789020967159'>Lannoo >> Bestel dit boek via Lannooreizen.be</a>