Mezze

0 out of 5

7,50

Wie kent ze niet, de grote verscheidenheid aan kleinere en grotere hapjes die in diverse restaurants uit Europa en het Nabije Oosten op de spijskaart staan? Rena Salaman verlustigde zich in de hapjes uit Griekenland en Libanon, maar er zijn ook andere landen waar je bij de term “mezze” het water al in de mond voelt komen, Turkije bijvoorbeeld.
 
De auteur overloopt de verschillende types mezze op basis van hun vorm of hoofdingrediënt (salades, taartjes, groenten, vis, vlees,…) en stelt telkens een aantal gerechtjes voor. Het moeilijkst te achterhalen is beslist de samenstelling en aanmaak van de dipsausjes die bij mezze geserveerd worden; hier krijg je er enkele voorgeschoteld in woord en beeld.
 
Je hebt al die lekkere mezze geproefd op reis of in restaurants in eigen regio en je wilt het thuis ook wel eens proberen. Met dit duidelijke boekje bij de hand mag het geen probleem zijn voor iedereen die ietwat keukenpiet of keukenprinses is om deze heerlijke hapjes uit de multiculturele keuken zelf te bereiden.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Rena Salaman

ISBN

9789059205703

Type

Hardback

Bladzijden

64

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.veltman-uitgevers.nl'>Veltman Uitgevers</a>

Distributeur

<a href='http://www.agorabooks.com'>Agora Uitgeverscentrum</a>