Anwb Fietsplanner Nederland

0 out of 5

49,95

Op de dvd vind je het volledige nieuwe fietskaartwerk van ANWB. Je kunt er in een handomdraai eigen routes mee samenstellen en afdrukken. Je doet er voldoende inspiratie mee op om dit en volgende fietsseizoenen mee rond te komen.

De Fietsplanner toont het volledige beeld van het Nederlandse grondgebied op schaal 1:50.000. Hiermee heb je meteen de gehele 20-delige ANWB-fietskaartserie in huis. Hij toont alle fietspaden, fietsknooppunten, LF-routes en paddenstoelnummers. Daarnaast krijg je informatie over bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen onderweg. Bovendien is het mogelijk om in en uit te zoomen op het kaartbeeld. 
 
Met de dvd kun je naast de 75 reeds uitgestippelde eendaagse rondjes eindeloos zelf fietsroutes uitstippelen op de computer. De routes zijn eenvoudig af te drukken in verschillende vormen: een overzichtskaart, een gedetailleerde kaart en een routebeschrijving. Zelfs de knooppuntvolgorde is te printen in de vorm van een knooppuntkaartje voor de Bikepointer. Bezitters van een gps-toestel kunnen gps-tracks exporteren en importeren.

Het ontwerpen en verkennen van fietsroutes met de dvd verloopt op een eenvoudige en intuïtieve manier. Wie ondervinding heeft met de topografische fietskaarten van België van Lannoo en het Nationaal Geografisch instituut zal de werkwijze allicht herkennen. Bij de dvd zit een handleiding met duidelijke instructies om de dvd te installeren, te registreren en te gebruiken. Je kunt er onmiddellijk mee aan de slag.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789018028541

Type

DVD

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.anwb.nl'>ANWB</a&gt;

Distributeur

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;