Fietsen Naar Praag

0 out of 5

19,50

De gids beschrijft de 1100 kilometer lange fietsroute van Millingen aan de Rijn tot in het centrum van Praag. De route volgt voornamelijk bestaande en bewegwijzerde fietsroutes en is in beide richtingen beschreven. In de gids vind je routekaartjes, stadsplattegronden en vermeldingen van de overnachtingsmogelijkheden zoals campings, hotels en gastenkamers.


De route loopt veelal over stille wegen, fietspaden, voormalige spoorwegbeddingen en langs rivieren. Hierdoor worden steile hellingen en moeizame beklimmingen zoveel mogelijk vermeden. Naast mooie landschappen barst het onderweg van de culturele en historische bezienswaardigheden. Met vooral veel tastbare herinneringen aan de Romeinse periode.


De route is op de kaartbladen met een paarse lijn aangegeven, corresponderende of alternatieve routes met een onderbroken lijn. Op de tegenoverliggende pagina vind je de extra informatie over de route. De routekaarten zijn op schaal 1:100.000 en de stadsplattegronden zijn uitvergroot. De gids is op fietsformaat uitgegeven, dit wil zeggen: met ringband, op stuurtasformaat en met handige achterflap waar bovendien de legende en een overzichtskaart op is afgedrukt.

Category: Fietsgidsen

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Wouter Bazen e.a.

ISBN

9064555095

Type

Ringmap

Bladzijden

160

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.pirola.nl'>Pirola</a&gt;

Distributeur

<a href='http://www.epo.be'>EPO</a&gt;