Topografische Fietskaarten Vlaanderen 2De Editie

0 out of 5

49,95

Nog geen half jaar na de lancering van de Topografische Fietskaarten Vlaanderen verschijnt nu al de tweede editie van deze succesvolle dvd. Deze volledig geactualiseerde editie bevat de nieuwe fietsnetwerken Scheldeland, Waasland en Dijleland, naast aanpassingen en uitbreidingen bij bestaande routes. Goed voor in totaal meer dan 11.000 km fietsplezier in Vlaanderen. De dvd bevat alle Vlaamse provinciale fietsknooppuntennetwerken op gedetailleerde en betrouwbare digitale topografische kaarten 1:50.000 van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI). Hiermee stippel je in enkele kliks snel en eenvoudig de mooiste fietstochten uit langs de Vlaamse fietsnetwerken.

Verder heb je tal van mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld een samenvatting van de tocht bekijken met de lengte, de duur en het hoogteprofiel. Het is mogelijk om de fietskaart en de fiche met opeenvolgende knooppunten af te drukken of de route te exporteren naar een Garmin-GPS. Op de kaart staan bovendien interessante fietsadressen aangeduid zoals logies, fietsverhuurcentra, toeristische infokantoren en een selectie met fietsvriendelijke cafés. Ben je niet zo handig met de computer dan kun je op de website een demo bekijken waarmee je stap voor stap door het programma wordt geleid.

Voor wie de eerste uitgave al in bezit heeft is er de mogelijkheid om deze online te upgraden. Dit kan tot begin 2009 voor de prijs van 4,95 euro.
 
De dvd kwam tot stand door de samenwerking van het NGI, Toerisme Vlaanderen, Toerisme Oost-Vlaanderen, Westtoer, Toerisme Vlaams-Brabant, Toerisme Provincie Antwerpen en Toerisme Limburg.

Category: Fietsgidsen

op voorraad

Extra informatie

ISBN

9020980677

Type

DVD

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannooreizen.be/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Lannoo-REI-Site/nl_BE/-/EUR/ViewProductDetail-GetProductBySKU?ProductSKU=9789020980677'>Lannoo >> Bestel dit boek via Lannooreizen.be</a>