Vogels

0 out of 5

34,95

Dit vogelboek van Tirion Natuur begint waar de meeste andere boeken eindigen. Het bespreekt zowat alle onderwerpen over de wondere vogelwereld die je kunt bedenken. Zowel de evolutie, de bouw, het gedrag, de zintuigen, de migratie, de balts en het broedgedrag, kortom alle facetten die met vogels te maken hebben komen aan bod. Bovendien geeft deze gids een overzicht van de diversiteit aan vogelsoorten.


Het is geen determinatiegids zoals er al zoveel op de markt zijn maar een echt kijk en leesboek waarin de evolutie van de vogels wordt ontleed. Daarvoor werden meer dan 1.000 foto’s en illustraties opgenomen. De foto’s zijn van topkwaliteit en op de juiste wijze geïntegreerd bij de teksten. In de verschillende hoofdstukken worden de kenmerken van de vogels geanalyseerd. Het verklaart hun gedrag en de wijze waarop ze zich hebben aangepast aan de natuurlijke omstandigheden. Het boek sluit af met een woordenlijst en een uitgebreid register.


“Vogels” is luxueus uitgegeven op groot formaat en met harde cover. Het is gedrukt op hoge kwaliteit glanspapier, waardoor de foto’s optimaal tot hun recht komen. Het boek werd samengesteld in samenwerking met “Vogelbescherming Nederland”, die ook het voorwoord schreven.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Joanna Burger

ISBN

9052106700

Type

Hardback

Bladzijden

304

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.tirionuitgevers.nl'>Tirion Natuur</a>

Distributeur

<a href='http://www.veenboschenkeuning.nl'>VBK</a&gt;