200 Plekken Die Je Écht Gezien Moet Hebben – Brugge

0 out of 5

9,95

Brugge blijft voor de meeste bezoekers telkens een verrassing. Naast de bekende trekpleisters zoals de Burg, het Zand, het Begijnhof of het Minnewater zijn er heel wat onvermoede hoekjes die niet in de onmiddellijke nabijheid van de platgetreden paden liggen. Met deze gids kun je een groot aantal van die bijzondere locaties ontdekken. De bezienswaardigheden zijn alfabetisch gerangschikt.  Met eerst en vooral de historische binnenstad en daarna de wijde omgeving van het Brugse Ommeland.

In het boek komen heel wat verschillende onderwerpen aan bod: architectuur, schilder- en beeldhouwkunst, groen en gastronomie. Ook de mogelijkheden waar je van een ijsje, een streekbier of een etentje kunt genieten zijn opgenomen. Bij elk onderwerp vind je de praktische informatie die een bezoek ter plaatse of via het internet mogelijk maakt. Naast de inspirerende teksten zijn een groot aantal zwart-witfoto’s afgebeeld. Natuurlijk zullen er bij de samenstelling van deze 200 plekken hier en daar onderwerpen uit de boot vallen, toch is dit boek een ware caleidoscoop met veel onvermoede invalshoeken. Het sluit af met een register op onderwerp en locatie.

Wie niet weet wat de brug van Conzett, de Cafedraal of het Engels klooster zijn, moet zeker eens met dit boekje op stap naar Brugge, die Scone. 
 

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Sophie Allegaert

ISBN

9789020994889

Type

Paperback

Bladzijden

176

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;