Basisboek India

0 out of 5

29,95

Vooraleer je aan de Indiase keuken begint haal je best enkele extra ingrediënten in huis. Dat is meteen ook waarmee Amandip Uppal haar boek begint: je voorraadkast aanvallen waar nodig. Een aantal specerijen zijn sowieso onmisbaar. Tegelijkertijd krijg de lezer / kookliefhebber ook inzicht in enkele basistechnieken en begrippen. Achteraan in het boek volgt ook nog een menu-planner, die je helpt om de gerechten bij de juiste maaltijd te serveren.
Deze uitgave biedt een brede en gevarieerde selectie van recepten uit de Indiase keuken, helder en duidelijk beschreven, en met oog voor voorbereiding en detail. Een greep uit het aanbod maakt duidelijk wat je zoal kunt verwachten: lamspasteitjes met abrikoos, gefrituurde vis, Masala roerei, spinazie met gember, knoflook en amandelen, lamscurry, vis in tamarindesaus, fruitchutney, ingemaakte appel, frisdrank van verse limoen en citroen, … Zullen we er maar aan beginnen?
Mooi geïllustreerd en duidelijk receptenboek, met zowel eenvoudige als iets meer ingewikkelde gerechten. Boeiende kennismaking met de Indiase keuken, onder leiding van een enthousiaste gids.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Amandip Uppal

ISBN

9789023014928

Type

Hardback

Bladzijden

256

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.becht-boeken.nl'>Uitgeverij Becht</a>

Distributeur

<a href='http://www.lmbooks.be'>L & M Books</a>