De Loire Per Fiets (Trotter)

0 out of 5

17,99

De kastelen van de Loire bezoeken, of beter nog de volledige loop van deze prachtige rivier volgen, het is een zeer vaak voorkomende wens van talloze genieters. Doe je het per fiets, dan geniet je nog zoveel meer. De totale lengte van de rivier bedraagt 1012 km. De auteur neemt er daarvan 900 voor zijn rekening, met start in Nevers.
Even een misverstand uit de weg ruimen: de schoonheid van de Loire beperkt zich niet tot de “kastelenregio”. Als je de volledige afstand in deze gids voor je rekening wil nemen, zal je ontdekken dat de rivier quasi overal schoonheid te bieden heeft. De eerste paar honderd kilometer zijn ook minder druk; daar kan je in alle rust mijmeren over het uitzicht van de majestueus stromende rivier.
De auteur splitste zijn gids op in 8 trajecten van elk 4 tot 7 fietsdagen. Verkies je een ander tempo; dat beslis je zelf. Je maakt dan evengoed gebruik van de aangeboden informatie over het traject, de aanbevolen horeca-adressen, de vele bezienswaardigheden, duidelijk kaartmateriaal, etc… 
Goede wegwijzer voor de ontdekking van een prachtige regio met bijzondere bezienswaardigheden.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789401450263

Type

Ringmap

Bladzijden

192

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;