52 Fietsroutes Door De Natuur

0 out of 5

16,95

Deze handige spiraalgids laat je kennismaken met de diverse natuurgebieden van Natuurmonumenten in Nederland. Zoals je op de overzichtskaart kunt zien bestrijken de routes het ganse Nederlandse grondgebied, van het vlakke noordelijke Friesland tot de Limburgse heuvelstreek en met inbegrip van enkele Waddeneilanden.

De routes hebben afstanden die schommelen tussen 15 en 35 km. Bij deze relatief korte tochten staat niet de prestatie maar wel de natuurbeleving centraal. Onderweg fiets je langs kronkelende riviertjes, dichte bossen, statige buitenplaatsen, uitgestrekte weilanden, dijken, duinen en heidevelden.

Bij elke route krijg je eerst een toelichting bij de omgeving waarin je fietst en de bezienswaardigheden van het traject en de praktische informatie zoals adressen en openingstijden. Bij de globale overzichtskaartjes die bij elke route in het boek worden weergegeven vind je een aantal gemakkelijk herkenbare icoontjes. Zij geven aan waar je onderweg kunt eten, drinken en logeren, of waar je een manege, een boerderij of een speeltuin kunt verwachten.

Uitzonderlijk bij deze gids is de bijhorende cd-rom. Hierop vind je van elke fietstocht een kaartje, de routebeschrijving en alle praktische gegevens. Deze gegevens kun je uitprinten en meenemen.

Category: Fietsgidsen

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9057672514

Type

Ringmap

Bladzijden

224

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.momedia.nl'>mo'media</a&gt;

Distributeur

<a href='http://www.denis.be'>Denis</a&gt;