Anwb Klassieke Fietsrondjes

0 out of 5

13,95

Evenals in Vlaanderen zijn in Nederland de fietsnetwerken met knooppunten volledig gerealiseerd. En ook daar dreigen de klassieke fietsrondjes te verdwijnen. Daarom heeft ANWB, de Nederlandse beheerder van de bewegwijzeringssystemen, het initiatief genomen om deze routes terug onder de aandacht te brengen. Hiervoor selecteerden ze de 50 mooiste klassieke rondjes en beschreven ze aan de hand van de fietsknooppunten. In sommige gevallen loopt het fietsroutenetwerk niet exact over het oorspronkelijke traject maar wordt het zo dicht mogelijk benaderd.

De fietsroutes zijn verspreid over het hele Nederlandse grondgebied, van het uiterste zuiden van de provincie Limburg tot in het noorden van Friesland. Voor de fietsers uit Vlaanderen zijn een aantal van de routes gemakkelijk bereikbaar, zeker in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Dankzij de uitstekende bewegwijzering en niet te evenaren Nederlandse fietsinfrastructuur zullen zij er dankbaar gebruik van maken. Deze gids kan het plezier alleen maar vergroten.

Vooraan in de gids vind je een overzichtkaart met de situering van de routes. Bij elke route krijg je een uitgebreide wegbeschrijving en daarnaast de toeristische en praktische informatie. De kaartjes zijn opgesteld door ANWB Media, met opdruk van de trajecten, de knooppuntnummers en de referentienummers van de beschreven bezienswaardigheden.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789018028671

Type

Paperback

Bladzijden

112

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.anwb.nl'>ANWB</a&gt;

Distributeur

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;