Wat & Hoe Fietsgids Utrecht

0 out of 5

15,00

Met deze fietsgids uit de Kosmos Wat & Hoe-reeks verken je de Nederlandse provincie Utrecht bij middel van 23 fietsroutes. Het zijn tochtjes van een paar uur tot een volledige dagtocht. Elke route wordt duidelijk in kaart gebracht, voorzien van toeristische en praktische informatie en opgefleurd met mooie foto’s. De vertrekplaatsen zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de eigen wagen.

De afstand van de fietsroutes schommelt tussen 20 en 52 km. Ze brengen je door een zeer afwisselend landschap met veenweiden, heidevelden, bossen en landgoederen. Eten en drinken kan onderweg in een van de vele pittoreske dorpjes. De trajecten zijn meestal vlak, met toch hier en daar een klimmetje.

Vooraan in de gids vind je een duidelijke overzichtskaart met de situering van de routes. Daarna volgt een gebruiksaanwijzing en een verhelderende tabel alvorens aan de eigenlijke routebeschrijvingen toe te komen. Deze zijn uiterst gedetailleerd met telkens een hoofdstukje bezienswaardigheden en een kaderstukje met de praktische informatie. Op de kaartjes vind je de aanduiding van het traject, referentiepunten en icoontjes voor de fietsverhuur, horeca, parkeerplaats en eventuele veerdiensten. Door de handige halfverborgen spiraal gaat er geen informatie verloren waar de kaartjes over twee bladzijden lopen. Deze spiraal zorgt ook voor het gemakkelijk openplooien van de gids om hem onderweg te kunnen raadplegen.

Category: Fietsgidsen

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Eveline Kooijman

ISBN

90 215 8352 6

Type

Andere

Bladzijden

144

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.boekenwereld.com/'>Kosmos – Z&K Uitgeverij</a>

Distributeur

Veen Bosch & Keuning, Wommelgem