Anwb E-Bikebox Nederland

0 out of 5

22,95

Zowel in Vlaanderen als in Nederland is de elektrische fiets (of beter: de fiets met elektrische trapondersteuning) aan een steile opmars bezig. Mede daarom komt deze box als geroepen. In de stevige kartonnen doos vind je 75 e-bikeroutes verspreid over het hele Nederlandse grondgebied inclusief twee routes op de waddeneilanden.

In de box zitten 75 losbladige kaartbladen en een 48 bladzijden tellende informatiegids. Vooraan is een overzichtskaart van Nederland opgenomen. Het verschil met de gewone fietsroutes zit o.a. in de afstanden, deze hebben een gemiddelde van 45 km, net iets langer dan de gewone routes en op de kaarten worden de laadpunten met icoontjes aangegeven. Omdat de elektrische fietsen veelal door senioren worden gebruikt is er extra aandacht besteed aan de leesbaarheid.

De kaartjes zijn gemakkelijk mee te nemen of op een kaartenhouder op het fietsstuur te plaatsen. Elke kaart toont het overzicht van de route met de knooppunten, icoontjes voor de laadpunten, horeca en fietsverhuur. Op de ommezijde vind je de genummerde beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg.

Mede door het losbladig concept en de extra informatie voor de gebruikers is dit een aanrader voor wie in Nederland elektrisch wil gaan fietsen.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789018035372

Type

Andere

Bladzijden

48

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.anwb-media.nl/ '>ANWB Media</a>

Distributeur

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;