Uw Geld Of Uw Kaartje

0 out of 5

10,00

Het lijkt wel een modetrend dat websitebeheerders hun content in een boek gieten. Dit werk is gerealiseerd door Freek Dijkstra die honderden uitspraken, moppen, verhalen en anekdotes heeft verzameld via Omroephumor.nl. Ze handelen allemaal over uitspraken van treinbegeleiders, omroepers en machinisten.


Het zijn er 465, gebundeld in ca. 120 pagina’s, dus gemiddeld bijna 4 per pagina. Waarom deze rekensom? Omdat net daar het probleem zit. Elk van die moppen of uitspraken, want het is niet steeds om te lachen, telt gemiddeld amper 80 woorden. Ze volgen zo snel op elkaar dat het algauw begint te vervelen. Maar ze zijn ingedeeld per thema – circa 20 – en dat maakt het wel aangenamer.


Dit boekje is beslist een hebbeding voor elke treinreiziger. Heeft je trein weerom vertraging, mis je opnieuw je aansluiting? Neem dan dit boekje en je leest dat er nog veel erger zaken zijn die je als treinreiziger kunt beleven. Klap het na een kwartiertje terug dicht en hou de rest voor de volgende maal je de treinen vervloekt.

Category: Zondagsboeken

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Freek Dijkstra

ISBN

978-90-4390-968-6

Type

Paperback

Bladzijden

127

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.tirionuitgevers.nl'>Tirion</a&gt;

Distributeur

<a href='http://www.veenboschenkeuning.nl'>VBK</a&gt;