Alle Leuke Museumadressen Voor Kinderen

0 out of 5

12,95

In “Alle leuke museumadressen voor kinderen” krijg je 180 tips om met de kinderen aangenaam een museum te bezoeken. Van alle tips ligt 75% in Nederland en 25% in Vlaanderen. Alleen musea die de kinderen weten te animeren en te verwennen met speciale rondleidingen, workshops, zoektochten of de onderwerpen op een kindvriendelijke manier aanbrengen komen in aanmerking.

De musea zijn gesorteerd per provincie. Heel handig zijn evenwel de thematische indexen. Zo krijg je de tips per provincie maar alleen als ze beantwoorden aan: cultuur, natuur, techniek, kunst, geschiedenis … of aan kinderfeestjes, workshops, rondleidingen voor scholen …

Per tip krijg je een goede beschrijving waarom dat net een bezoek met een kind aanbevolen is. Een voorbeeld: het Suikermuseum in Tienen bezoeken de kinderen met de virtuele gids professor Zucchero. Je gaat er op zoek naar ‘de verloren smaak van suiker’. En er is ook nog de reuzesuikerklont voor een superzoektocht. Een idee misschien voor een verjaardagsfeestje? En zo gaat het ook met die 179 andere tips.

Heel handig voor ouders, grootouders, leerkrachten …

Category: Jeugdreisboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789077090268

Type

Paperback

Bladzijden

230

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Spalder Publishing

Distributeur

Lannoo