De Wereldkeuken Voor Kids

0 out of 5

16,50

Op school, op restaurant, thuis, in de jeugdbeweging en op tal van andere plaatsen ontdekken kinderen het lekkers uit de Wereldkeuken. Maar al te graag wil een aantal onder hen thuis ook dat heerlijks proberen te bereiden. Deze leuke uitgave beperkt zich niet louter tot koken, maar de kids leren bijvoorbeeld ook eten met stokjes, helemaal op Chinese wijze.
In de inleiding krijgen de jonge koks een aantal culinaire basisregels mee. Vervolgens trekken ze de wijde wereld in. Continent na continent komen allerhande heerlijke gerechten aan bod. Een greep hieruit illustreert wat voor lekkers je mag verwachten: Thaïse loempia’s, kiptajine met vijgen, kiwi-muffins, mangosalade, stoofvlees met bonen, Fins gehaktbrood, Spaanse kip, …
De bereidingen worden helder uitgelegd. Afhankelijk van de leeftijd en de “ervaring” van de jonge koks kan het geen kwaad dat volwassenen hier of daar wat adviseren of een handje toesteken. Zo wordt dit niet alleen een smakelijk, maar ook een leuk doe-boek voor het ganse gezin. De duidelijke en prettige layout tenslotte dragen ook een hapje bij tot het kookplezier.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Sally Brown & Kate Morris

ISBN

9789048314638

Type

Paperback

Bladzijden

144

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.veltman-uitgevers.nl'>Veltman Uitgevers</a>

Distributeur

<a href='http://www.agorabooks.be'>Agora Books</a>