Wat Van Fair Komt…

0 out of 5

19,95

Chef Ramon Beuk ging voor dit boek op bezoek bij een aantal boeren en cooperaties in de Derde Wereld die levensmiddelen produceren die in Nederland en België verkocht worden onder het Fair Trade Original label. Hoofdzakelijk uitgaande van deze producten bedacht hij een reeks originele en lekkere recepten voor dit boek. De auteur doet verslag van zijn verblijf bij boeren en cooperaties in Indië, Thailand, Bolivië, Guatemala, Zuid-Afrika en Mauritius. Tegelijkertijd maakt de lezer kennis met de lokale organisaties, hun werkwijze en hun visie op de voedselproductie. Boeiender dan het reisverslag zijn de culinaire creaties die Ramon Beuk ontwierp. Je ontdekt hoe je uitgaande van ogenschijnlijk eenvoudige, maar eerlijke, grondstoffen je tafelgasten in hoge mate kunt verbazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Koffiecheesecake met honingroom? Behalve een reeks schitterende recepten brengt deze mooi geïllustreerde uitgave ook het besef dat je met die “eenvoudige” producten van de Wereldwinkel toch wel heel aparte gerechten kunt te voorschijn toveren.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Ramon Beuk

ISBN

9789059563179

Type

Hardback

Bladzijden

192

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.fontaineuitgevers.nl'>Fontaine Uitgevers</a>

Distributeur

<a href='http://www.agorabooks.com'>Agora Uitgeverscentrum</a>