Basiskaart Netwerk Lf-Routes 2015-2016

0 out of 5

24,95

Naar goede gewoonte verscheen bij de Nederlandse Stichting Landelijk Fietsplatform (SLF) de “Basiskaart netwerk LF-routes 2015-2016”. Grootste nieuwigheden zijn de aangepaste cartografie en de op Stone Paper gedrukte kaarten. Dit boomvrij ‘papier’ bestaat voor een groot deel uit mineraal poeder gebonden met hars. Het is geproduceerd zonder gebruik te maken van water, gif of bleekmiddel. Dankzij het watervaste karakter van Stone Paper kunnen de kaarten prima tegen een regenbuitje.

Op 43 fietskaarten staat heel Nederland op schaal 1:100.000. Deze geeft de fietser veel detail voor een prima oriëntatie onderweg. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! adressen en van bezienswaardigheden weergegeven. Een los informatieboekje bevat de gebruiksaanwijzing, de praktische gegevens en achtergrondinformatie van alle LF-routes. Op een aparte overzichtskaart kun je in een wip de gewenste kaart opsporen.

Op de kaarten vind je het volledige netwerk van Landelijke Fietsroutes of kortweg LF-routes. Dit netwerk heeft een lengte van ongeveer 4.500 km en is in twee richtingen bewegwijzerd. Naast de LF-routes worden ook de aansluitende knooppuntnetwerken op de kaart weergegeven. Wijzigingen aan LF-routes en knooppuntnetwerken van de afgelopen twee jaar zijn in deze nieuwe editie verwerkt. Ook is geanticipeerd op aanpassingen aan het fietsroutenetwerk in Zeeland dit voorjaar.

De Basiskaart is ideaal om binnen het LF-netwerk routes op maat samen te stellen. Bovendien vind je in de gids enkele suggesties voor aantrekkelijke themaroutes. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden. Van enkele themaroutes is een gratis folder beschikbaar; te downloaden via de website: www.nederlandfietsland.nl. Eveneens op deze website kunnen gps-gebruikers de tracs van de routes downloaden.

SLF biedt de basiskaarten en het informatieboekje gezamenlijk aan in een handig plastic mapje. Bestellen kan via de webwinkel van nederlandfietsland.nl. De Basiskaart is eveneens te koop bij de (reis)boekhandel, ANWB en VVV-kantoren.

In Vlaanderen te bestellen bij Grote Routepaden www.groteroutepaden.be.

  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789072930453

Type

Andere

Bladzijden

124

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.nederlandfietsland.nl'>Stichting Landelijk Fietsplatform</a>