100 Routes Langs De Mooiste Steden Van België

0 out of 5

39,99

Deze hardkartonnen box is de logische opvolger van “100 routes langs de mooiste dorpen van België”. Ditmaal komen de mooiste steden aan bod. In de box vind je een fiets- en wandelgids en 50 stevige en spatwaterbestendige plooikaarten. Verspreid over de 32 voornaamste steden vind je 52 wandelingen en 48 fietslussen. 
Fiets- en wandelgids
De 120 bladzijden tellende gids bevat de beschrijvingen van de steden en de gegevens van de voornaamste musea, bezienswaardigheden en toeristische diensten. Vooraan vind je de overzichtskaarten en -tabellen zodat je in een handomdraai een bestemming kunt kiezen. Vooraan vind je de overzichtskaarten en –tabellen zodat je in een handomdraai een bestemming kunt kiezen.
Plooikaarten
Op de kaarten vind je op de ene zijde een wandelroute en op de ommezijde een fietsroute. Alle routes zijn gedetailleerd in kaart gebracht met het ingetekend traject en de referentiepunten van de bezienswaardigheden. De praktische informatie is overzichtelijk weergegeven met onderwerpen zoals: afstand, aanbevolen startplaats, ondergrond, tips voor een hapje en een drankje, nuttige adressen en telefoonnummers. Daarnaast worden de routes gedetailleerd beschreven en rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto’s.
Zowel de gids als de kaarten hebben een handig formaat zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden.
Met deze box haal je meer dan voldoende inspiratie in huis waaraan je enkele seizoenen fiets- en wandelplezier kunt beleven.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Gunter Hauspie

ISBN

9789020999075

Type

Andere

Bladzijden

120

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;