Lannoo’s Motorboek Europa

0 out of 5

39,99

Op de motor geniet je anders van het reizen en van de landschappen; daar moeten de fans niet van overtuigd worden. Overal in Europa vind je, spectaculaire routes te midden prachtige landschappen. Dat is waar deze stevig uitgevoerde gids je naartoe wil leiden of op zijn minst suggesties voor wil aanbieden. Routes in gans Europa worden voorgesteld, behalve in het meest oostelijke deel ervan.
Voor België wordt -niet verwonderlijk- een 500 km lang traject door de Ardennen voorgesteld. Net als bij de routes in andere Europese landen worden bezoekwaardige steden en dorpen beknopt gepresenteerd. Uiteraard hoort een kaart bij ieder traject; de schaal is veranderlijk naargelang afstand en plaatsruimte op de pagina. Verder is er telkens een zeer beknopte routebeschrijving, een lijstje met aanbevolen horeca, de aanbevolen tijdsduur en een summier algemeen beeld van de route (vlak, bochtig , …).
Mochten de namen van de trajecten onvoldoende inspireren dan zijn er ook nog mooie foto’s als bijkomende ingrediënt. Schotelen we je deze regio’s voor (een keuze uit 35) dan krijg je alvast zin: Andalusië, Allgau, het Boheemse Woud, Schotland, Zuid-Tirol, … Veel leesplezier en veilige reis !

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789401462693

Type

Hardback

Bladzijden

392

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='https://www.lannoo.be/nl/lannoos-motorboek-europa'>Lannoo Uitgeverij</a>