100 Reizen Die Je Leven Veranderen

0 out of 5

20,00

Zelf zou ik de oorspronkelijke titel van deze uitgave “The best moment of your life” anders vertalen dan met de boodschap die nu op de cover staat. Ik laat het aan de uitgever om bij een eventuele heruitgave een wat creatievere titel te bedenken. Laat ik het voorlopig maar houden op “100 reizen die me bij gebleven zijn” of zoiets.
Ik bekijk deze opeenvolging van honderd reisideeën vooral als een bron van inspiratie. Waar kan ik de ervaringen opdoen die me bekoren? Waar wil ik mijn tentje opslaan en dagenlang blijven pleisteren? Waar is die plek waar ik alles vergeet? Dat soort ervaringen, weet je wel.
Lonely Planet sprokkelde een honderdtal reiservaringen, voegde er wat basisinformatie plus een summiere beschrijving aan toe en natuurlijk telkens ook een aantal schitterende foto’s. Veel werk, maar in feite een eenvoudig concept waarmee je uiteindelijk toch veel opperste-reis-ervaringen-zoekers kunt plezieren. 
En ja, mocht ik kiezen, geef mij dan maar nummer 44: de indrukwekkende sterrenhemel boven de zoutvlaktes van Makgadikgadi in Botswana. al lijkt een trektocht door Tibet ook bijzonder aantrekkelijk. Kiezen wordt nog moeilijker!
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789021571911

Type

Hardback

Bladzijden

272

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.kosmosuitgevers.nl'>Kosmos Uitgevers</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;