Zonder Gezicht

0 out of 5

19,99

Inspecteur Fabian Risk is nog maar net verhuisd van Stockholm naar het rustigere Helsingborg, van waar hij oorspronkelijk afkomstig is, of een vroegere klasgenoot wordt vermoord teruggevonden. Dat diens handen afgezaagd zijn, is slechts een van de minder lugubere details. Aanwijzingen zijn er niet, maar er wordt al een richting aangegeven wanneer ook een tweede klasgenoot van de inspecteur eraan moet geloven. Vanaf nu mag terecht de term “bloedstollend” gebruikt worden voor het verloop van deze thriller.
Zoals de lezer al kan vermoeden blijft het niet bij deze twee moorden. Haat, wreedheid en bloed stromen goed gedoseerd over de pagina’s. De inspecteur doorkruist haast dag en nacht stad en land om die ene duidelijke aanwijzing naar de moordenaar te vinden. Uiteindelijk denkt de speurder op het juiste spoor te zitten; de lezer volgt hem nauwgezet en hopend op een oplossing. Maar niets is wat het lijkt…
Auteur Stefan Ahnhem deed eerder ervaring op als scenarist van de reeks rond Wallander. Hier kan hij voluit zijn ervaring uitspelen. De lezer laat zich met graagte meeslepen. 
   
Category: Zondagsboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Stefan Ahnhem

ISBN

9789041425317

Type

Paperback

Bladzijden

474

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.amboanthos.nl'>Ambo Athos</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;