Perfecte Resten

0 out of 5

16,99

De Schotse Highlands en de omgeving van Edinburgh vormen het decor voor een thriller waarin een moordenaar op behoorlijk perverse wijze te werk gaat om zijn doel te bereiken. En neen, zijn bedoeling is niet in de eerste plaats om te moorden of zelfs niet om mensen te pijnigen. Bij een complexe persoonlijkheid is het opduiken van complexe beweegredenen allicht niet helemaal ongewoon.
Dat er in een grote stad wel eens iemand verdwijnt is helaas evenmin ongewoon. Voor de politie is het extra moeilijk als er van een slachtoffer zo goed als niets meer rest, zodat het moeilijk te linken is aan een van de verdwijningen. 
Dat de politieofficier verantwoordelijk voor het speurwerk aan zijn eerste werkdag bezig is in Schotland vereenvoudigt de zaken niet. De man komt eerder plots over van Interpol, wat wel wat vragen oproept bij zijn nieuwe collega’s. 
Je merkt het hal, de zaken liggen op diverse vlakken bijzonder ingewikkeld. Gelukkig is er de prima auteur van deze thriller, Helen Fields, die met bovenstaande ingrediënten een uitstekend moordverhaal componeerde.
  
Category: Zondagsboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Helen Fields

ISBN

9789049807627

Type

Paperback

Bladzijden

412

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.amboanthos.nl'>Ambo Anthos</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;