De Zilverweg

0 out of 5

20,00

Neen, deze Zilverweg is niet de door Romeinen ontworpen Ruta de la Plata waarop ze zilver transporteerden van Asturië naar een haven aan de Middellandse Zee. Helaas gaat het er op deze Zilverweg in het noorden van Zweden veel dramatischer aan toe. Lina, de 17-jarige dochter van  Lelle, verdwijnt spoorloos kort nadat hij haar afgezet heeft aan de bushalte waar zij iedere dag opstapt. 
Dag aan dag, jaren aan een stuk, rijdt Lelle rond in de streek met zijn oud vehikel steeds op zoek naar zijn dochter. Iedere afgelegen plek heeft hij doorzocht, in deels of helemaal vervallen huizen, hutten en stallen is hij binnen gedrongen. Nergens een spoor van Lina. Soms overnacht hij zelfs in zijn auto, overmand door moeheid. De politie heeft het zoeken al lang opgegeven, maar de wanhopige vader geeft nooit op.
Op een dag verneemt hij dat er weer een meisje van ongeveer Lina’s leeftijd verdwenen is. Hij helpt zoeken. Misschien is er een spoor dat naar Lina leidt? Voor ouders van verdwenen kinderen is dit de rauwe werkelijkheid, gelukkig is het hier alleen maar een bijzonder goed en spannend verhaal, gesitueerd in een Noord-Zweedse regio die je bij nacht ook liever mijdt. 
Category: Zondagsboeken

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Stena Jackson

ISBN

9789044542028

Type

Paperback

Bladzijden

286

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.degeus.nl'>De Geus</a>

Distributeur

<a href='http://www.lmbooks.be'>L&M Books</a>