Achter Gesloten Deuren

0 out of 5

19,99

Jack en Grace, nog niet lang getrouwd, lijken wel het ideale koppel. Hij is charmant en voorkomend, zij is opgewekt, vriendelijk en kan heerlijk koken. Wanneer je de ene ziet, zie je de andere. Jack heeft een goedbetaald baan, maar Grace heeft haar baan opgezegd en gaat nooit meer alleen op stap.  Vanaf hun huwelijk wonen ze in een kast van een huis, weliswaar met een stevige muur errond.  Bovendien gaan ze onder hun beiden zorg dragen voor de gehandicapte zus van Grace.
Een gsm heft Grace niet nodig en ze heeft hetzelfde mailadres als Jack. Soms gaan ze samen op reis, meestal naar Thailand. Een keertje is Grace alleen geweest omdat het advocatenkantoor van Jack een belangrijke zaak verloren had. Jack zet zich immers fel in voor mishandelde vrouwen. Vrienden stellen zich wel eens vragen over het zo perfecte koppel, maar erg diepgaand zijn die niet. Niets aan de hand zo lijkt het wel.
Beetje bij beetje ontdekt de lezer hoe het perfecte leven van Jack en Grace draait en keert, over en weer tussen heden en verleden. De auteur licht op meesterlijke wijze telkens een piepklein stukje van de sluier op in deze uitmuntende thriller. Alle respect voor haar creativiteit.
  
Category: Zondagsboeken Tag:

op voorraad

Extra informatie

Auteur

B. A. Paris

ISBN

9789026336898

Type

Paperback

Bladzijden

355

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.amboanthos.nl'>Ambo Anthos</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;