Dvd Caribische Antillen

0 out of 5

14,95

“Caribische Antillen” is niet meteen een correcte politieke of geografische omschrijving voor de bedoelde regio. Liefhebbers van zon en stranden die er arriveren met het vliegtuig of een cruiseschip horen te weten dat het gaat om de eilanden Curaçao, Aruba, Barbados en Antigua. Jammer dat Bonaire uit de boot valt. Het toerisme is er natuurlijk nog niet zo erg ontwikkeld als op de vermelde eilanden, maar het lijkt erop dat dit snel aan het veranderen is.
 
De hoger genoemde eilanden worden fraai in beeld gebracht met al hun hoogtepunten. Zowel de stadjes met hun koloniale sfeer als de schitterende natuur en de fraaie kustlijn krijgen de nodige aandacht. Tussendoor krijg je nog wat geschiedenis en cultuur mee, zodat je behoorlijk weet wat te verwachten eenmaal je ter plekke bent. 
 
De selectie via de gebruikelijke “hoofdstukken” is op deze dvd minder geslaagd omdat die uitsluitend moet gebeuren aan de hand van titelloze foto’s. Deze titels toevoegen zou toch wel veel handiger zijn voor de kijkers. Onder het hoofdstukje “meer” krijg je alleen maar een overzicht van de andere dvd’s uit de reeks “Landen achter de horizon”. Het mocht wel een ietsje meer zijn.

Category: Multimedia

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

Type

DVD

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.multistock.nl'>Multistock Entertainment bv, Wijchen</a>