Cd-Rom Geschiedenis Van Sint-Laureins En Deelgemeenten

0 out of 5

6,50

De Geschiedkundige Heruitgeverij houdt zich vooral bezig met het heruitgeven van oude boeken over geschiedenis en aanverwante onderwerpen, vandaag meestal op cd-rom. De vele mensen die een oppervlakkige of een meer diepgaande belangstelling hebben voor het verleden van Vlaanderen, zijn dorpen en zijn bewoners vinden bij deze organisatie een gevarieerd pakket informatie.
 
Het boek op deze cd-rom werd voor ’t eerst gepubliceerd rond 1870 door het bekende duo geschiedschrijvers Frans De Potter en Jan Broeckaert. In voorliggende uitgave komen alle deelgemeenten van het huidige Sint-Laureins aan bod: Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Laureins, Sinte-Margriete, Waterland-Oudeman en Watervliet. Dat dit laatste dorp op de shortlist staan bij de verkiezing van het mooiste dorp van Vlaanderen (www.hetmooistedorp.be) geeft deze cd-rom een bijzonder actueel tintje.  
 
Mocht je nog geen kennis gemaakt hebben met de interessante uitgaven van de “Geschiedkundige Heruitgeverij”, dan is voorliggende cd-rom een uitstekende aanzet daartoe. Is Sint-Laureins toch te ver van je bed, overloop dan eens het overzicht van eerdere publicaties op de website van deze organisatie.

Category: Multimedia

op voorraad

Extra informatie

Auteur

De Potter & Broeckaert

Type

CD

Bladzijden

212

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.heruitgeverij.be'>Geschiedkundige Heruitgeverij</a>