Acsi Campinggids Europa 2007

0 out of 5

24,95

‘Indrukwekkend en compleet’ zo kan je de ACSI Campinggids Europa het best omschrijven: 8500 campings in 29 landen, CampingCard ACSI voor het laagseizoen met bijhorende kaart, DVD met als extra: 950 campings in de Benelux en een routeplanner, twee uitneembare kaarten met doorreiscampings. De zojuist verschenen 2007-editie van de ACSI Campinggids Europa is uitgebreid met Roemenië en de Baltische Staten.


De gidsen geven je talrijke mogelijkheden om je favoriete camping op te zoeken. De layout met de voorstelling van de kampeerplaatsen valt wel zwaar en is een ingewikkeld kluwen van codes. Een zijflap moet je
hierbij helpen. Maar wellicht zal je ook naar de telefoon grijpen om de inspecteur aan de lijn te krijgen die voor jou de camping heeft geïnspecteerd. Uniek aan deze service is dat dit kan via een gewoon telefoonnummer! Nagenoeg jaarlijks gaan de inspecteurs opnieuw op die campings een kijkje nemen en praten met de aanwezige gasten of overnachten er zelf.


ACSI is volledig bij de tijd en nieuwe voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld wellness zijn dan ook opgenomen in de nieuwste uitgave van de campinggids. Met de bijgeleverde DVD in dit pakket krijg je als extra voordelen de ingebouwde routeplanner, de vele foto’s, links en de selectiemogelijkheden. De opgenomen campings staan ook op het internet: www.eurocampings.net.

Category: Logiesgidsen

op voorraad

Extra informatie

ISBN

907307682X

Type

Paperback

Bladzijden

1904

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.acsi.eu'>ACSI</a&gt;

Distributeur

in België door Standaard Boekhandel, Daphne, AMP