20X Golfen, Logeren & Genieten

0 out of 5

15,95

Met “20x golfen, logeren en genieten” krijg je golftips voor 9 dichtbije regio’s. Ideaal dus voor een weekendje weg om te golfen, te logeren en culinair te genieten. Per regio krijg je tussen de 3 à 5 golfterreinen met praktische info en richtprijzen. De meeste golfclubs in deze reisgids vragen 50 à 75 euro Greenfee tijdens weekdagen. Maar er zijn ook locaties opgenomen waar je terecht kan vanaf 30 euro in laagseizoen. 

De golfterreinen liggen aan de Belgische kust, in Belgisch en Nederlands Limburg, Zeeland, Champagne, Côte d’Opale, Kent, Ardennen en Luxemburg. Ze worden voorgesteld door Xavier Champagne en bevatten voldoende en degelijke informatie voor golfers om een keuze te maken. 

Per regio is er eveneens een selectie van hotels en restaurants opgenomen. Daarbij hoort uiteraard de top van de hotellerie en gastronomie. Bovendien krijg je tips voor een goedkoper hotel en een leuke of authentieke bistro of restaurant. Bij hotels en restaurants vind je evenwel geen prijsindicatie. Veel hotels bieden golfarrangementen aan met korting op de Greenfee, dat is echter niet terug te vinden in deze reisgids.

Deze “20x golfen, logeren en genieten” is duidelijk geschreven door een ervaren golfer. Daarbij heeft hij een mooie selectie gemaakt in diverse prijsklassen. Deze reisgids is dus voor elke golfer een goede inspiratiebron.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Xavier Champagne

ISBN

9789020987133

Type

Paperback

Bladzijden

207

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannooreizen.be'>Lannoo</a&gt;