Londen Voor Kids

0 out of 5

9,95

Reizen in gezinsverband zijn maar geslaagd als de kinderen er ook wat aan hebben. Vaak is het voor de ouders wat zoeken welke activiteiten er bijvoorbeeld in steden zijn voor hun spruiten. Dankzij deze leuke geïllustreerde gids is dat soort problemen alvast van de baan voor Londen en voor de andere steden in deze reeks van KIT Publishers.
 
Mocht ik tot de doelgroep horen, ik zou na het lezen van dit flink geïllustreerde gidsje mijn ouders de oren van het hoofd zagen om daarheen te verhuizen. Het aanbod voor kids is er werkelijk grandioos, zowel op vlak van “spelen” als “weten”. Talloze gerenommeerde instellingen hebben naast het klassieke aanbod voor volwassenen ook een mooie keuze voor jongeren van uiteenlopende leeftijden. Natuurlijk zijn er ook instellingen, organisaties, gelegenheden die zich louter richten tot een zeer jeugdig publiek. Het zou wel handig geweest zijn mocht dit gidsje bij de diverse activiteiten ook aanwijzingen inzake leeftijd van de doelgroep vermelden.  
 
De meest weetgierige lezers zullen zich ook graag bezighouden met het oplossen van de vraagjes her en der in het boek. Verwacht niet te veel van de “puzzels” die op de omslag aangekondigd worden; deze term in het enkelvoud ware correcter geweest. Deze niet gehouden belofte is het enige minpuntje bij dit gidsje dat kinderen (en hun ouders) veel plezier kan bezorgen in Londen.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Lionel Kernerman

ISBN

9789068324402

Type

Paperback

Bladzijden

80

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.kit.nl/publishers'>KIT Publishers</a>

Distributeur

<a href='http://www.epo.be'>EPO</a&gt;