Basiskaart Netwerk Lf-Routes

0 out of 5

24,95

De Basiskaart netwerk LF-routes behoort al jaren tot de standaarduitrusting van vele fietsers. Onlangs verscheen een nieuwe editie waarin alle wijzigingen aan de LF-routes van de afgelopen twee jaar zijn opgenomen. Met deze nieuwe uitgave kun je naar eigen inzicht mooie meerdaagse vakantietochten samenstellen, van een weekendje tot een volledige vakantie.

Op de kaarten vind je het volledige netwerk LF-routes. Dit netwerk heeft een lengte van ongeveer 4.500 km en is in twee richtingen bewegwijzerd. LF-routes voeren langs de mooiste plekjes van Nederland.

De Basiskaart is ideaal om binnen het LF-netwerk routes op maat samen te stellen. In de gids vind je eveneens suggesties voor aantrekkelijke themaroutes. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden. Van enkele themaroutes is een gratis folder beschikbaar; te downloaden via nederlandfietsland.nl.

Naast de LF-routes worden ook de aansluitende regionale fietsroutenetwerken ofwel knooppuntnetwerken op de kaart weergegeven. Het plannen van een eigen route of overstappen van het ene op het andere netwerk is hierdoor heel eenvoudig. De laatste jaren zijn er veel wijzigingen in het netwerk ontstaan, maar met de nieuwe basiskaart heb je een overzicht van de actuele situatie. In de map vind je een overzichtskaart met kaartindeling en 22 dubbelzijdig bedrukte detailkaarten op water- en scheurvast materiaal op schaal 1:100.000. Ze bedekken het volledige grondgebied van Nederland. Het bijhorend informatieboekje bevat de gebruiksaanwijzing, de praktische gegevens en achtergrondinformatie van alle LF-routes.

Meer informatie vind je op de website van SLF: www.landelijkefietsroutes.nl. De basiskaarten, de overzichtskaart en het informatieboekje worden gezamenlijk aangeboden in een handig plastic mapje. Het is te bestellen via webwinkel.nederlandfietsland.nl. De gratis folders zijn daar ook te bestellen. De Basiskaart is eveneens te koop bij ANWB en VVV-kantoren.

In Vlaanderen te bestellen via de webshop van Grote Routepaden www.groteroutepaden.be.

  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

ISBN

9789072930514

Type

Andere

Bladzijden

22

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.nederlandfietsland.nl'>Stichting Landelijk Fietsplatform</a>