To Die For Portugal

0 out of 5

20,00

Inderdaad, niet zomaar een reisgids over Portugal. Inderdaad, de foto’s suggereren dat dit misschien echt wel een land is om voor te sterven. Niet dat er bloed vloeit of wapens in de buurt zijn; het sterven gebeurt eerder sierlijk, fotogeniek zelfs, maar vaak ook bescheiden, niet centraal in beeld. Waar je ook bladert krijg je een beeld voor ogen dat Portugal zoveel schoonheid of karakter toont dat het de moeite lijkt om ervoor te sterven. 
De fotograaf rijgt de postkaartmooie beelden aan elkaar: van strand naar museum, van restaurant naar kerk, van kasteel naar zomaar ergens in een mooi landschap, van de verbaasde blikken van toeschouwers naar andere omstaanders die niet geïmponeerd worden door de schoonheid van de omgeving.
Bij iedere paginagrote afbeelding hoort een beschrijving met hier en daar ook brokjes praktische informatie over ligging en aanverwante. Ja, je moet zelf een beetje weg zoeken, maar dat is net het mooie aan Portugal: al zoekende of dwalende ontdek je weer andere locaties van onvermoede schoonheid. Of jij het ook de moeite vindt om voor te sterven is een ander verhaal.
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Veerle Devos

ISBN

9789493111196

Type

Paperback

Bladzijden

134

Recensent

robert

Taal

Engels

Uitgeverij

<a href='http://www.beefcakepublishing.be'>Beefcake Publishing</a>