1001 Foto’s Egypte – Wereldwonderen

0 out of 5

7,99

Ben je ook op zoek naar een cadeautje voor onder de kerstboom? Het is een pakje van 15 op 15 cm en 4 cm dik, niemand die zou denken dat het een boek is. Bovendien kan het je doen wegdromen naar verre bestemmingen. Rebo Productions heeft zopas twee fotoboeken uit: ‘1001 foto’s Wereldwonderen’ en ‘1001 foto’s Egypte’. Een prachtig geschenkje voor weinig geld: 7,99 euro per stuk.


Met ‘1001 foto’s Wereldwonderen’ reis je de wereld rond. Ingedeeld in vijf thema’s krijg je prachtige foto’s van unieke plaatsen op de wereldbol. Het zijn niet noodzakelijk allemaal wereldwonderen, je moet dit woord met een korreltje zout nemen. De Grote Markt van Brussel is nu niet bepaald een wereldwonder maar wel een architecturaal pareltje. Natuur, architectuur, religie leveren inderdaad unieke plaatjes op. De foto’s zijn van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Er hoort bij elke foto een korte verklarende tekst. Met het register achteraan kan je onmiddellijk naar je favoriete plek bladeren.


Met ‘1001 foto’s Egypte’ reis je door gans het land en kom je niet alleen langs de oevers van de Nijl. Uiteraard is er veel aandacht voor wat de farao’s hebben achtergelaten. Je trekt evenzeer door de woestijn en door de dicht bevolkte steden Caïro en Alexandrië. Hoe kort ook de teksten zijn bij de foto’s toch krijg je een aantal tips mee, of krijg je een verklaring van het waarom. Doordat dit boek klein en dik is moet je het wel lezen met je twee handen, het hindert je evenwel niet om de foto’s volledig te zien.


Mijn exemplaren gaan alvast onder de kerstboom.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

diverse

Type

Hardback

Bladzijden

463

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.rebo-publishers.com'>Rebo Productions</a>

Distributeur

<a href='http://www.agorabooks.com'>Agora Uitgeverscentrum</a>