Eet Goed

0 out of 5

24,99

Lekker voedsel vind je overal ter wereld. Voedsel met duurzame ingrediënten is in theorie ook op zeer veel plaatsen te bekomen of te bereiden, maar het is oppassen geblazen dat je het lekkere niet laat prefereren op het duurzame. Deze uitgave met talloze lekkere recepten heeft een duidelijke Scandinavische inslag en het is dus wat uitkijken om sommige ingrediënten te vervangen door eentje dat minder ver moet reizen om in jouw kook- of braadpan te belanden. Met wat creativiteit lukt dat best.
Duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling zijn belangrijke thema’s in deze uitgave; daarvoor staan specialisten borg. Je zal bij het overlopen van de recepten merken dat het aardig kun lukken om deze thema’s toe te passen, net als een oogje in het zeil houden op gezonde aspecten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze recepten: Bosbessensoep, Ongebakken kwarktaart, Konijnstoofpot met selderij, In bier gekookte mosselen, Gevulde zoete aardappelen, …
Lekker, gezond en duurzaam, alles samen in een uitgave. Mooi toch?

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Johan Rockström

ISBN

9789024583935

Type

Hardback

Bladzijden

218

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lsamsterdam.nl'>Luitingh Sijthoff Amsterdam</a>

Distributeur

<a href='http://www.vbku.be'>VBK</a&gt;