Chocolade Lexicon

0 out of 5

1,99

Chocolade is een fascinerend genotmiddel.  Dit kleine boekje vertelt de geschiedenis van dit lekkers, vanaf haar eerste bereidingen zoals de drinkchocolade tot de heerlijke pralines en de luxe-creaties in de speciaalzaken.

Wil je meer weten over de geschiedenis en de herkomst van de cacaoboon, de smaak van de verschillende bonen uit Zuid-Amerika en Madagaskar, het fabricageproces en de gebruikte aroma’s?  Het is allemaal terug te vinden in dit lexicon met haar talloze mooie foto’s.

Leuk om te lezen is de legende van de Azteken-koning Montezuma. Leuk om uit te proberen zijn de recepten over chocolade zoals de twee beste manieren om drinkchocolade te maken of een Chili con carne met chocolade.  Aan de slag!

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Tobias Pehle e.a.

ISBN

9789036624312

Type

Hardback

Bladzijden

295

Recensent

lieve

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://rebo-publishers.com'>Rebo Publishers</a>

Distributeur

<a href='http://www.agorabooks.com'>Agora Uitgeverscentrum</a>