Fietsboek Brussel

0 out of 5

19,99

In dit mooi uitgegeven boek vind je 13 gezinsvriendelijke tochten in en rond Brussel en de 19 randgemeenten. Zoals we van uitgeverij Lannoo gewend zijn krijg je gedetailleerde kaarten en uitgebreide praktische en toeristische informatie. Anders dan in de meeste gidsen is hier veel aandacht besteed aan de verbindingen met het openbaar vervoer. Ook de verschillende bewegwijzeringsborden van de Brusselse fietsroutes zijn uitgelicht.
Vooraan in het boek is er een hoofdstuk met algemene informatie over het fietsgebruik in de hoofdstad. Onmiddellijk gevolgd door een overzichtskaart van het gebied tussen Meise, Anderlecht en Sint-Pieters Woluwe. Daarna volgen de dertien routes. Elke route is voorgesteld met een inleidend hoofdstukje gevolgd door de kaart met de ingetekende route, bezienswaardigheden, openbaar vervoer en horeca. Kaderstukjes en foto’s vullen de informatie aan.
Eén ding is duidelijk: met een gemiddelde van 16 km zijn de routes uiterst kort. Het is zonneklaar dat het bezichtigen en bezoeken van de verschillende toeristische trekpleisters primeert boven de te fietsen afstanden. Bovendien is duidelijk gemikt op gezinnen met kinderen.
Door zijn omvang is het boek moeilijk mee te nemen tijdens de fietstochten. Mede daarom kun je de kaarten van de routes downloaden van website van Lannoo (toegangscode in de reisgids).
  

op voorraad

Extra informatie

Auteur

André Van der Elst & Jean Lammertyn

ISBN

9789401428637

Type

Paperback

Bladzijden

248

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;