Dagtrapper Fietsgidsen

0 out of 5

17,95

Naar analogie van de Dagstapper wandelgidsen verschijnt bij Lannoo de nieuwe reeks Dagtrappers met dagtochten voor fietsers. Voor deze reeks staken de vrijwillige medewerkers van Grote Routepaden de koppen bij elkaar om per provincie de mooiste dagfietstochten uit te stippelen. De trajecten lopen zo veel mogelijk over de reeds langer bekende LF-routes. De vijf gidsen zijn gebundeld per provincie met telkens 10 lusvormige fietstochten van zo’n 60 à 100 km door de mooiste landschappen van Vlaanderen.
 
Voor de recreatieve fietser die houdt van een volle dag fietsplezier zijn deze Dagtrappergidsen dus een prima gids. De gedetailleerde routebeschrijving wordt voorafgegaan door een uitgebreid blok met praktische informatie. De routebeschrijving wordt aangevuld met heel wat achtergrondinformatie over de streek, horeca en de bezienswaardigheden waar je langskomt.
Bij iedere tocht hoort een topografisch kaartfragment van het NGI op schaal 1/100.000, met aanduiding van coördinaten voor GPS (Lambert2008 en UTM). Voor de duidelijkheid zijn de trajecten ingetekend in verschillende kleuren, rood voor de LF-routes, zwart voor de knooppuntroutes en blauw voor de niet bewegwijzerde (maar wel beschreven) trajecten. Naast deze kaarten zijn de gidsen rijkelijk geïllustreerd met foto’s van de aandachtspunten langs de routes. De gidsen hebben een ingenieuze spiraalbinding zodat je ze volledig kunt omplooien en in de stuurtas plaatsen.
 

Category: Fietsgidsen

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789020981216

Type

Ringmap

Bladzijden

144

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannooreizen.be/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Lannoo-REI-Site/nl_BE/-/EUR/ViewProductDetail-GetProductBySKU?ProductSKU=9789020981216'>Lannoo</a&gt;