Bed & Bike-Routes

0 out of 5

13,50

In deze gids worden 10 meerdaagse fietsroutes en 114 bijzondere logeermogelijkheden beschreven. De afstanden schommelen tussen 125 en 170 km. Geoefende fietsers kunnen de tochten in twee dagen fietsen. Omdat er onderweg heel wat te bekijken en te beleven valt is het echter aangeraden om er drie of vier dagen voor uit te trekken. Bij elke route zijn 8 tot 17 accommodaties uitgezocht. Hierdoor heb je een ruime keuze. De selectie biedt een waaier aan stijlen, comfort en prijzen, van een eenvoudige woonwagen tot een heus kasteel. Telkens is er een ter zake doende foto bijgevoegd. Voordeel is dat ze nooit verder dan 2 km van de route gelegen zijn.

De routes brengen je door tien van de aantrekkelijkste streken van Nederland. Een overzicht van de routes met de afstanden vind je vooraan in de gids. Het overzicht van de logies, indexen op kenmerken is achteraan geplaatst. Daartussen vind je de beschrijving van de routes met een kaart en een overvloed aan informatie. Zowel over de overnachtingsplaatsen als over de bezienswaardigheden langsheen de route. Het traject van de tochten wordt stap voor stap beschreven en is aan de hand van de referentienummers ook op de kaart te volgen. Alle Bed & Bike-routes lopen in lusvorm, hierdoor kun je de tocht overal aanvatten en kom je steeds terug aan het startpunt.

De fietsgids is door uitgeverij Buijten & Schipperheijn uitgegeven als ringband en in een handig formaat zodat hij in de stuurtas past. Een prima idee voor een geslaagde fietsvakantie.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diederik Mönch

ISBN

9789058816368

Type

Ringmap

Bladzijden

150

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.buijten.nl'>Buijten & Schipperheijn</a>