Basiskaart Netwerk Lf-Routes

0 out of 5

24,95

Dat Nederland het fietsland bij uitstek is moet waarschijnlijk niet meer benadrukt worden. Zowel voor de dagelijkse fietser als voor de recreant zijn er tal van uitstekende voorzieningen. Ook met hun uitgaven zijn ze accuraat en actueel. Dat wordt nog maar eens bevestigd met deze totaal vernieuwde editie van de Basiskaart netwerk LF-routes of Landelijke Fietsroutes. Ze is ideaal voor iedereen die een weekend- of vakantietocht op de fiets wil maken. Door de nieuwe kaartschaal van 1:100.000 is de basiskaart uitermate geschikt voor het plannen van elke lange fietstocht.

Op 22 losse kaartbladen staat het hele grondgebied van Nederland en de aangrenzende regio’s. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! logiesadressen en van de bezienswaardigheden weergegeven. Bij het plastic mapje met de kaartbladen hoort een boekje met de gebruiksaanwijzing.

De Basiskaart toont het volledige netwerk van de LF-routes. Dit netwerk beslaat in totaal zo’n 4.500 kilometer. De LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Afwijken van de route kan ook omdat de aansluitende fietsknooppuntnetwerken op de kaart staan, inclusief het netwerk in Groningen. Zo is het overstappen van het ene op het andere netwerk heel eenvoudig. De Basiskaart kun je bestellen via de webwinkel van www.nederlandfietsland.nl of te koop bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren. In Vlaanderen ook bij Grote Routepaden www.groteroutepaden.be.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789072930484

Type

Andere

Bladzijden

22

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.nederlandfietsland.be'>Landelijk Fietsplatform</a>

Distributeur

<a href='http://www.groteroutepaden.be'>Grote Routepaden</a>