Basiskaart Lf-Routes

0 out of 5

24,95

Bij de Nederlandse Stichting Landelijk Fietsplatform (SLF) verscheen de nieuwe basiskaart met alle LF-routes in Nederland. Met deze nieuwe editie heb je als fietser een actuele, gebruiksvriendelijke en duurzame set kaarten in handen. Ideaal voor wie plannen heeft om een weekend- of vakantietocht op de fiets te ondernemen.

Op de kaarten vind je het volledige netwerk van Landelijke Fietsroutes, ofwel LF-routes. Dit netwerk heeft een lengte van ongeveer 4.500 km en is in twee richtingen bewegwijzerd. LF-routes voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Ze zijn vooral geschikt en bedoeld voor meerdaagse fietstochten.
 
Naast de LF-routes worden ook de aansluitende regionale fietsroutenetwerken ofwel knooppuntnetwerken op de kaart weergegeven. Het plannen van een eigen route of overstappen van het ene op het andere netwerk is hierdoor heel eenvoudig. De laatste jaren zijn er veel wijzigingen in het netwerk ontstaan, maar met de nieuwe basiskaart heb je een overzicht van de actuele situatie.

Bij de kaarten vind je een overzichtskaart met kaartindeling en tien dubbelzijdig bedrukte vouwbladen van water- en scheurvast materiaal op schaal 1:150.000. Ze bedekken het volledige grondgebied van Nederland. Het bijhorend informatieboekje bevat de gebruiksaanwijzing, de praktische gegevens en achtergrondinformatie van alle LF-routes.

Meer informatie vind je op de website van SLF: www.landelijkefietsroutes.nl
SLF biedt de basiskaarten en het informatieboekje gezamenlijk aan in een handig plastic mapje. Het is te bestellen via de webwinkel van www.nederlandfietsland.nl of te koop bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren. In Vlaanderen te koop of te bestellen bij Grote Routepaden www.groteroutepaden.be   

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9789072930453

Type

Andere

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.landelijkefietsroutes.nl'>Stichting Landelijk Fietsplatform</a>