Hoe Word Ik Wereldreiziger

0 out of 5

19,99

Tja, hoe word je wereldreiziger? Ik stelde ooit eens de vraag aan een wereldfietsers. Zijn antwoord was kort en bondig: “Onderweg”. Dat was jaren geleden, in de pre-internetperiode. Ongetwijfeld zou de wereldfietser van toen zich nu ook op het internet storten om informatie in te winnen, te plannen, ticketprijzen te vergelijken, overnachtingslocaties op te zoeken, routes te plannen, enz…
Maar je heb méér nodig om wereldreiziger te worden, een geschikte ingesteldheid bijvoorbeeld. En tips van voorgangers zijn natuurlijk ook mooi meegenomen. In deze uitgave laat de auteur onder meer een aantal wereldreizigers aan het woord over hun ingesteldheid, hun aanpak, hun doelgerichtheid, hun volharding. Wereldreizen kan beslist heerlijk zijn, maar alle dagen figuurlijke zonneschijn mag je nu ook weer niet verwachten. 
Wanneer je voor jezelf beslist hebt een wereldreis -of alleszins een zeer lange reis- te maken, dan vind je in deze uitgave tal van nuttige tips en adviezen. Voor elk wat wils eigenlijk, afhankelijk van hoeveel reiservaring je al hebt en hoe ver je staat met je voorbereiding. Voor wie nog moet beslissen om al dan niet op wereldreis te vertrekken is deze uitgave echt een aanrader, maar ook wie al een pak reiservaring in de rugzak heeft zal hier veel bruikbare tips vinden.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Marcel Gansevoort

ISBN

9789401444132

Type

Paperback

Bladzijden

246

Recensent

robert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannoo.com'>Lannoo</a&gt;