Hoe Reis Ik Solo?

0 out of 5

14,95

Dit is een leesboek vol anekdotes en tips voor mensen die solo reizen. Dus dit reisboek heeft niets te maken met reizen voor solo’s, maar wel de manier waarop. Irene Herbers, een fervente soloreizigster, laat tientallen soortgenoten op je los met de wildste verhalen en anekdotes. Wie het boek leest zal merken dat het avontuur nooit ver weg is en eenzaamheid zelden voorkomt.


 


Ze heeft al die verhalen gebundeld in een 20-tal thema’s. Daarnaast geeft ze het woord aan bekende en minder bekende fervente soloreizigers. Linda Polman reist tussen de rebellen en verklaart dat het toch wel allemaal meevalt. Henk de Velde kiest voor een soloreis per boot. Marc Helsen heeft het over berekende risico’s en vertoeft meer dan 30 dagen tussen de wilde dieren. Arita Baaijens trok twintig winters door de woestijn, liefst alleen én te voet. Myra de Rooy beklimt bergtoppen. Elsie Matthijsens gaat naar Saoudi-Arabië yogales geven aan vrouwen waar dit ten strengste verboden is.


 


Tussen al die verhalen door krijg je ook tips in de rubriek “Rik op Reis” en in de grijze kaderstukjes. Maar begrijp het niet verkeerd, solo reizen is niet grijs maar levendig, frivool, vrij, … dit boek maakt het je wel duidelijk.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Irene Herbers

ISBN

978-90-209-7564-2

Type

Paperback

Bladzijden

192

Recensent

admingeert

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.lannooreizen.be/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Lannoo-REI-Site/nl_BE/-/EUR/ViewProductDetail-GetProductBySKU?ProductSKU=9789020975642'>Lannoo >> Bestel dit boek via Lannooreizen.be</a>