52 X De Natuur In

0 out of 5

16,95

In de reeks “52 x …” van mo’media verscheen deze handige spiraalgids die je laat kennismaken met de diverse natuurgebieden van Natuurmonumenten in Nederland. In de 52 geselecteerde gebieden kun je wandelen, fietsen, mountainbiken, nordic walken of paardrijden. Zoals je op de overzichtskaart kunt zien zijn de natuurgebieden verspreid over gans Nederland, van het vlakke noordelijke Friesland tot de Limburgse heuvelstreek en met inbegrip van enkele Waddeneilanden.
 
Bij elke route worden de praktische gegevens vermeld van de horeca, musea en de eventuele fiets- en kanoverhuurbedrijven. Op de kaartjes die bij elke route in het boek worden weergegeven vind je een aantal gemakkelijk herkenbare icoontjes. Zij geven aan waar je onderweg kunt eten, drinken en logeren, of waar je een manege, een boerderij of een speeltuin kunt verwachten.
 
Er is geen indeling per thema, je vindt de gebieden terug door de nummers op het overzichtskaartje. Bovendien is er achteraan een uitgebreid register. Op elk detailkaartje staat de vermelding van wandel-, fiets-, ruiter- of kanoroute weergegeven, met de afstand.

Het boek is duidelijk niet bedoeld om mee op tocht te nemen, daarvoor is het net iets te omvangrijk. Daarom wordt er een cd-rom meegeleverd. Hierop vind je van elk natuurgebied een kaartje, de routebeschrijving en alle praktische gegevens. Deze gegevens kun je uitprinten en meenemen.

op voorraad

Extra informatie

Auteur

Diverse

ISBN

9057673245

Type

Ringmap

Bladzijden

224

Recensent

andre

Taal

Nederlands

Uitgeverij

<a href='http://www.momedia.nl'>mo'media</a&gt;

Distributeur

Denis